I&B Mobilhome huren vakantie

Reistips

Campercontact

Camperplaatsen in 50 landen binnen handbereik

Met deze (lite-)versie van de Campercontact-app vind je snel een camperplaats. Je hebt toegang* tot de grootste database van Europa met camperlocaties in 50+ landen.

Met uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden vind je de juiste camperlocatie in de buurt van je huidige positie of in de plaats waar je wilt verblijven. Je kunt o.a. selecteren op land, regio, type locatie of prijs. Van elke camperlocatie is gedetailleerde informatie opgenomen, zoals adresgegevens, GPS-coördinaten, prijs, beoordelingen, maximum aantal plaatsen, faciliteiten en foto’s. De app is volledig offline* te gebruiken zodat je de nodige datakosten kunt besparen.

Nieuwe camperlocatie ontdekt? Die voeg je in een handomdraai zelf toe, evenals beoordelingen, foto’s en wijzigingen. Die ene unieke camperlocatie gevonden? Markeer haar als favoriet en deel haar eenvoudig via e-mail, Facebook en Twitter.

Deze app bevat:

  • uitgebreide informatie over camperlocaties zoals camperplaatsen, serviceplaatsen en campings;
  • persoonlijke filters waarmee het zoeken vergemakkelijkt wordt;
  • jouw mening telt: voeg camperlocaties, foto’s en beoordelingen toe;
  • markeer de locatie waar je je camper geparkeerd hebt;
  • bepaal, met behulp van navigatiesoftware op de smartphone of tablet, de route naar gevonden camperlocaties.

Kijk voor meer informatie over deze app op http://www.campercontact.com/nl/content/app.

* Belangrijk!
De lite-versie van de app bevat een deel van de database. Een jaar lang (12 maanden) toegang tot de volledige database inclusief data-updates en de offline kaarten, kunt u bijkopen in de app. Dit is gratis voor NKC-leden.

campercontact_icon campercontact_01

Bel ons op +32 496 23 35 63

Uw vakantie begint hier!