I&B Mobilhome huren vakantie

Op reis met de mobilhome

Reistips

Interessante nieuwsjes en tips

Februari 28, 2019

I&B Mobilhome Verhuur

Onze nieuwe mobilhome Zina 2 VAN

Ontdek waarom het huren van een mobilhome VAN interessant is voor u!

U vertrekt op reis, hebt een eigen huisje bij en u kan zorgeloos alle mooie plekjes ontdekken die op uw verlanglijstje staan.

Een mobilhome VAN is een compacte camper, zowel in lengte, breedte als hoogte, maar biedt tegelijkertijd al het comfort dat u verwacht en kan u eenvoudig in elk stadje parkeren.
Ideaal om in alle seizoenen comfortabel te reizen. U kan op uw tempo genieten van de natuur of mooie stadjes en dorpjes ontdekken.

Welke campers VAN kan u bij ons huren?

Zina 1 is binnen het segment VAN de grootste mobilhome in zijn soort, met 4 zitplaatsen en 3 slaapplaatsen, volledig uitgeruste keuken, compacte badkamer, aangename zithoek voorzien van TV, sateliet en TV Vlaanderen.

Zina 2 biedt 4 zitplaatsen en 3 slaapplaatsen. Door zijn hoogwaardige uitvoering van deze camper geniet u van alle comfort volledig vergelijkbaar met Zina 1. Als extra heeft deze mobilhome ESP, een actief rijveiligheidssysteem.

Beide VANs hebben voldoende bergruimte en een fietsendrager tot max. 35 kg.

nieuwe moderne mobilhome VAN te huur

Juli 6, 2018

I&B Mobilhome Verhuur

Onze nieuwe mobilhome Zina 1 VAN

Ondertussen gaat de tijd vooruit, Molly heeft er een kameraadje bij gekregen: Zina, heel speels en nog een pup, maar ze komen goed overeen! Het zal u dus niet verbazen dat onze kleinere versie eraan komt op 22/08/2018, nl. een VAN, die de naam Zina 1 zal krijgen! Groot hoort bij groot en klein bij klein!

In het voorjaar trokken we een paar keer naar Zeeland en genoten we van enkele mooie weekends. Niet ver weg, maar zeker de moeite waard. Verzorgde campings waar ook hondjes verwend worden. (eerst krijgen de honden drinken, dan pas bent u aan de beurt!) We moeten toegeven onze Noorderburen zijn gastvrij!

Maar we hadden nog andere plannen. Nog even zelf genieten van een vakantie. De Europese weerkaarten waren ons niet goed gezind, dus trokken we terug naar Spanje. Met Molly en Zina erbij! Weerom een zalige vakantie! Met de trein naar Barcelona, een onvergetelijke dag! Zoveel mogelijkheden, maar vooral genieten!

Door het mooie weer in juni zijn we er nog even tussenuit geknepen voor ons druk verhuurseizoen uit de startblokken schiet. Snel een paar dagen naar onze noorderburen. Om daar op een zeer ruime staanplaats onze batterijen nog eens bij te tanken en te genieten van de Zeelandse lucht en strand.

nieuwe motorhome te huur nieuwe motorhome te huur
app campercontact

January 18, 2018

I&B Mobilhome Verhuur

Camperplaatsen binnen handbereik

Met de Campercontact-app heb je 20.000 camperlocaties altijd binnen handbereik. Zowel voor iOS als Android.

January 10, 2018

I&B Mobilhome Verhuur

Onze nieuwste motorhome Molly 2

Ontdek de ruimte en het comfort van onze laatste aanwinst. Een stap dichter bij uw droomvakantie.

Ontdek onze nieuwe motorhome Molly

Bel ons op +32 496 23 35 63

Uw vakantie begint hier!