I&B Mobilhome huren vakantie

Veiligheid en comfort

Onze mobilhomes


Onze mobilhomes beschikken o.a. over:

Stuurbekrachtiging


Onze motorhomes zijn standaard uitgerust met stuurbekrachtiging die de parkeermanoeuvres vereenvoudigt. Het is bovendien een variabele stuurbekrachtiging die de kracht op het stuurwiel met bijna de helft vermindert t.o.v. een normale stuurbekrachtiging.

Cruise Control


Dit is een snelheidsregelaar om de gewenste snelheid in te stellen zonder dat je het gaspedaal moet gebruiken. Dit is het perfecte accessoire om lange ritten op de autostrade te overbruggen. De cruise control wordt automatisch uitgeschakeld wanneer het rempedaal of het gaspedaal wordt gebruikt.

Hill Holder


De Hill Holder is uiterst handig bij het wegrijden op hellingen. het houdt de remdruk van het gaspedaal nog even aan wanneer je het loslaat, waardoor ongewild achteruitrijden voorkomen wordt en manoeuvres eenvoudig gemaakt worden.

Hill Descent Control


Dit systeem maakt afdalingen tot 50% mogelijk met inbegrip van de ingestelde snelheid zonder het rem- of gaspedaal te moeten gebruiken, zodat je je volledig en uitsluitend op de besturing van de motorhome kan concentreren.

Speed Limiter


De snelheidsbegrenzer voorkomt ongewilde overschrijding van de ingestelde snelheid. Ideaal om je te concentreren op het sturen zonder de snelheidslimiten te overschrijden. De ingestelde snelheid kan makkelijk aangepast worden met de linker stuurkolomhendel.

Electronic Stability Control


Het elektronisch stabiliteitsprogramma (ESC) controleert voortdurend de voortgang van je motorhome, voelt wanneer je van de koers afwijkt of begint te slippen en corrigeert automatisch jouw wegpositie. Het systeem helpt de camper onder controle te houden en de remafstand te verkorten in noodsituaties.

Lane Departure Warning


Het Lane Departure Warning System (LDWS) bepaalt of de camper buiten zijn rijstrook treedt, ook onder weersomstandigheden met slecht zicht. Deze rijhulp treedt in werking bij snelheden boven 60 km/u en bij manoeuvres die als ongewild beschouwd worden. Zodra het voertuig de markeringslijn nadert, wijzen een geluidssignaal en een controlelampje de bestuurder op een mogelijk gevaar.

Traction +


Dit is een elektronisch systeem dat ook op een oneffen terrein bestuurbaarheid en veiligheid garandeert. Onder andere op het wegrijden van gladde ondergrond, modder, zand en sneeuw brengt het systeem koppel over naar het aandrijfwiel met meer grip waardoor de tractie wordt hersteld.

Bel ons op +32 496 23 35 63

Uw vakantie begint hier!