I&B Mobilhome huren vakantie

uw vrijheid is onze missie

Over ons

Welkom bij I&B

Jarenlang bezochten wij de meest luxueuse hotels. Alle seizoen kwamen aan bod. In de winter waren er de skivakanties, in de lente en zomer waren Spanje, Frankrijk en Griekenland onze favoriete bestemmingen. In de vroege herfst planden we nog een aantal citytrips om de batterijen op te laden..

Enkele jaren geleden besloten we op cruise te gaan voor een tocht in het Middellandse -zeegebied. We zouden een 8-tal steden aandoen. Barcelona was onze ontschepingshaven. Een ervaring rijker, maar moe en eigenlijk met nood aan nog wat extra rustvakantie, kwamen we daar toe. Zeker met de wetenschap dat deze vakantie eigenlijk te vergelijken is met een citytrip per dag. Dus in heel korte tijd zoveel mogelijk willen zien en doen.
Bovendien was er ook onze Cavalier King Charles die we telkens bij anderen moesten onderbrengen. Daar hadden we het best moeilijk mee. We besloten om een keer een mobilhome te huren, zodat we onze vakantie zelf konden invullen. Bovendien mocht onze hond, Molly, mee. Onze reis zou ons naar Italië , het Gardameer leiden…tot we stilstonden voor de Gotthard tunnel richting Italië en er geen vooruitgang te bespeuren was.

huren van een mobilhome rond merksplas en Turnhout

Mijn vrouw, die steeds de wegenkaart bestudeert, merkte op dat Disentis (CH) eigenlijk niet zo ver was. We besloten om naar Disentis te rijden en een tussenstop te maken bij onze skivrienden. Een avontuur, want de bergen inrijden met een mobilhome hadden we uiteraard nog nooit gedaan. Stijgen, dalen, een touringcar passeren, diepe afgronden,… we maakten het allemaal mee! Ter plaatse aangekomen, bleek dat onze vrienden een weekend weg waren.

We besloten om de camping van het dorp te bekijken, te overnachten en dan onze weg verder te zetten richting Italië. Maar vermits het zalig weer was en de camping een voltreffer bleek, besloten we om te blijven. Prachtige uitstappen, wandeltochten, lekker eten, rust en onze vrienden, meer hadden we niet nodig! En ons Molly genoot van alles, net zoals wij!
Vrijheid zonder verplichtingen, in één woord : fantastisch!

Het volgende jaar besloten we met een gehuurde mobilhome richting Spanje te rijden. Meteen een serieuze rit van 2.600 km. Onderweg lasten we regelmatig een pauze in om de benen te strekken, iets te eten, te tanken en even te genieten!
Aangekomen in Playa de Barra, installeerden we ons op een schitterende camping gelegen aan zee. De camping was voorzien van alle mogelijkheden. Winkel, restaurant, bar, … Uiteindelijk bepaal je zelf hoe je je vakantie invult.

Vermits we onze fietsen bij hadden, hebben we ook heel wat tochtjes gemaakt in de omgeving. De vrijheid die we hadden, was weerom een super ervaring. Dit was wat we zochten en vonden.

Vrijheid en
comfort


Ondertussen kochten we onze eigen mobilhome. Waaraan we veel plezier beleven.
Al snel kregen we van vrienden en kennissen de vraag of we onze mobilhome niet verhuurden, daarom besloten we om te starten met mobilhome-verhuur.

Onze doelstelling is dan ook u de kans geven om in alle rust en vrijheid uw eigen mobilhome-avontuur te beleven.

Yann & Mich Ives-Borms

 

Ontdek uw mobilhome

Bel ons op +32 496 23 35 63

Uw vakantie begint hier!